8 Temmuz 2014 Salı

Buğdaylı cevizli semizotu salatası






  • Malzemeler
    :
  • 1 bağ semizotu
  • bolca taze nane
  • 2 adet salatalık
  • 1 su bardağı aşurelik buğday
  • yoğurt
  • ceviz
  • tuz
  • pulbiber





    Yapılışı:

    Aşurelik buğdayı bol su içerisinde düdüklüde 25 dk haşlayın.
  • semizotu, nane, salatalığı, güzelce yıkayıp doğrayın. 
  • haşlanan buğdayı soğuduktan sonra salataya katın.
  • Yoğurdu ve dövülmüş cevizini koyun.
  • tuzunu en son atın ki sulanmasın.
  • cevizinide katıp pul biberle süsleyin. 
  • Afiyet olsun

4 yorum:

  1. Güzel tarif, denemek lazım :) izlemeye aldım bana da beklerım bende yemek tarifleri paylaşıyorum aradaa:) http://meralgumus.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar,

    Keşfettim geldim.
    bana da beklerim.

    sevgiler.
    http://burcuaydn04.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  3. Hafif olması tercih edilir mutlaka deneyeceğim :))
    Banada beklerim www.kiriksemsiye.blogspot.com
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Güzel paylaşım olmuş denemek lazım izlemedeyım banada beklerım :) http://meralgumus.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...